Produkter for kosmiske brunetter (5)

Polydextrose

Polydextrose

Polydextrose er et lavkalori, sukkerfritt, lavglykemisk spesialkarbohydrat som er prebiotisk og bredt anerkjent som kostfiber. Det tilbyr en rekke fysiologiske og funksjonelle fordeler. Godkjent for bruk i over 100 land, kan matprodusenter stole på Polydextrose i formuleringen av lavkalori, sukkerfrie, redusert sukker, lavfett matvarer og drikkevarer. Polydextrose kan også senke glykemisk respons samtidig som det tilfører fiber til alle typer bearbeidede matvarer. Polydextrose er en multifunksjonell ingrediens med et bredt spekter av bruksområder, inkludert bakervarer, meieriprodukter. EC-nummer: 614-467-9 Molekylformel: C12H22O11 CAS-nr: 68424-04-4
Puglia Snegler - Puglia Snegler

Puglia Snegler - Puglia Snegler

Det dreier seg om sneglene av arten Helix Aperta med sitt typiske hvite operculum. Det er en svært ettertraktet snegle og ansett som en deilig matrett i hele Apulia, og er gjenstand for mange typiske retter. En av de vanligste variasjonene er som følger: sneglene vaskes, operculum fjernes, og de legges i bløt i vann. I en kjele freser vi rikelig med løk skåret i skiver i ekstra jomfruolivenolje; deretter tilsetter vi salt, pepper, de godt avsilte sneglene og noen laurbærblader. Vi lager mat på høy varme, og når oljen begynner å komme opp til overflaten igjen, heller vi i et glass rosévin og lar det fordampe. Krydre med salt og server varmt. PRODUKTEGENSKAPER OG SALGSBETINGELSER 100% naturlige snegler, allerede renset og klargjort, klare til å spise Rabattperiode: tilgjengelig hele året Pakket i esker fra 1 kg til 5 kg. Minimumsbestilling: 500 kg
Kakaobønner

Kakaobønner

Kakaobønner
Kikerter 7-8 hele økologiske - Kikerter 7-8 hele økologiske

Kikerter 7-8 hele økologiske - Kikerter 7-8 hele økologiske

Opprinnelse og historie Kikerter Kikert kalles også Garbanzobønne. Spesielt rundt Middelhavet er kikerten svært populær, hvor den brukes i forskjellige retter. Det er en belgfrukt som har vært dyrket i Anatolia i over 8000 år. Det finnes derfor mange anatoliske retter laget med kikertmel, som hummus, falafel, chips og pommes frites. I dag dyrkes det fortsatt mange kikerter i Tyrkia, men nå er 70 % av verdensproduksjonen i hendene på India. Dyrking av kikerter Ertene plukkes når belgene sprekker og legges deretter til tørk. Hvis det er sjanse for regn, blir kikerter flyttet til et ventilert rom for å fullføre tørkeprosessen. Sunnhetsegenskaper ved kikerter og bruksområder Kikerter inneholder mye protein, fiber og mineraler, og gir mindre luftplager enn andre bønner. De har en lett søt smak. Kikert…
Hele Økologiske Kikerter

Hele Økologiske Kikerter

Opprinnelse og historie til kikerter Kikertene er også kjent som garbanzobønner. Kikertene er svært populære, spesielt rundt Middelhavet, hvor de brukes i ulike retter. Mange anatoliske retter kan lages med kikerter, som hummus, falafel, chips og potetgull. I dag dyrkes det fortsatt mange kikerter i Tyrkia, men 70 % av verdensproduksjonen er i hendene på India. Dyrking av kikerter Ertene plukkes når belgene sprekker og legges deretter ut til tørk. Hvis det er sjanse for regn, bringes kikertene inn i et ventilert rom for å fullføre tørkeprosessen. Sunnhetsegenskaper, kikerter og bruksområder Kikerter er rike på protein, fiber og mineraler, og forårsaker mindre oppblåsthet enn andre bønner. De har en lett søt smak. Kikerter er kjent som hovedingrediensen i hummus og falafel, men kan også brukes som grønnsak til et varmt måltid eller som base i en salat. I India brukes de ofte i curry.